Sponsors

Sponsor gezocht. De stichting beschikt momenteel niet over sponsoren. De leden van de groep bekostigen alle promotie materialen zelf. Dit jaar zijn we gevraagd om deel te nemen aan verschillende grote activiteiten zoals Rescue Vlissingen, SAR dag Katwijk, 112 dag Haaglanden en 112 dag Veldhoven. We hebben dit jaar al ruim 2500 diploma’s uitgedeeld aan kinderen die ons bezochten op deze dagen, maar we doen dat met de handrem erop want budget voor nieuwe diploma’s is er niet.

Op de 112 dag in Den Haag van afgelopen 23 augustus, waren we om 14:00 uur al door onze voorraad heen (1200 stuks). Ruim 300 diploma’s per uur. Voor ons ongekend maar U begrijpt dat de kinderen teleurgesteld waren en wij uiteraard ook, want nee verkopen is niet leuk.

We zoeken daarom een sponsor die vermeldt wordt op de voorkant en de hele achterkant ter beschikking krijgt. Wel zoeken we een sponsor die zich richt op onze doelgroep de kinderen van 0 – 84 jaar. Kortom heeft u een idee en de mogelijkheid om ons te helpen om ruimhartiger te kunnen omgaan met onze diploma’s neem dan eens contact met ons op via info@police-service.nl dan nemen we alle tijd om kennis te maken en ons verhaal uit te leggen. En uiteraard staat ons motto voor op, “Alles voor de lach van een kind”

Wat voor sponsoren zoeken we

  • Brandstof sponsor die (een deel) van de brandstofkosten voor zijn rekening neemt.
  • Diploma sponsor.
  • Een sponsor voor freebies om aan de kinderen te schenken als herinnering. We denken aan “Chipper” achtige knuffels. Chipper is de mascotte van de California Highway Patrol. Maar ook aan stickers, badges en patches van ons logo.
  • Een sponsor die voor ons een Chipper kostuum wil financieren.
  • Een sponsor die onze verzekeringskosten wil sponsoren geheel of gedeeltelijk.
  • Een sponsor die een chp tent voor evenementen wil bekostigen.
  • We zoeken een sponsor voor het onderhoud van de auto’s en motoren.
  • En uiteraard zoeken we sponsors die zonder tegenprestatie iets voor ons kunnen en willen betekenen.

Kortom als uw bedrijf onze werk wil ondersteunen neem dan contact met ons op. We nemen alle tijd om met u tot een overeenstemming te komen die voor ons en u geschikt is.

Wiert Huttema
Voorzitter St.Police-service.nl