Evenementen

112 Dag Veldhoven 13 oktober 2018

Een zeer geslaagde dag op een werkelijk zon overgoten oktober dag. Het winkelcentrum in Veldhoven was het toneel van een zeer goed bezochte 112 dag. We hebben ongeveer 700 kinderen op onze motoeren gehad. De diploma’s, we hadden er ruim 500 bij ons, waren rond 2 uur weer op. Het wordt tijd dat we een goede sponsor krijgen zodat we de kinderen niet hoeven te teleurstellen.

112 Dag Pijnacker 22 september 2018

Op zaterdag 22 september wad de 112 Veiligheidsdag Pijnacker – Nootdorp van tien uur in de ochtend tot vier uur in de middag. Tijdens deze dag was er weer van alles te beleven en kon je je laten informeren over het werk van de diverse hulpdiensten. HTM en RET waren aanwezig met een bus en informatiestands, Police Service Nederland, Justitie, Vloot en Roadshow van de Koninklijke Marine, Luchtmacht, Staatsbosbeheer en nog vele andere.

Wat was er allemaal te zien
Tijdens de open dag kon je een kijkje nemen bij de brandweerkazerne en in het politiebureau. Hier kreeg je allerlei informatie over het werk van de brandweer en de politie. Tijdens de dag worden er demonstraties gegeven, door onder andere de politie-, brandweer- en ambulancediensten. Ook de traumahelikopter z lande rond 11:00 op het weiland naast de brandweerkazerne. Tijdens de 112 Veiligheidsdag was de helikopter gewoon inzetbaar. Voor een foto moment met 1 van onze Police officers kon u bij ons terecht, met uitleg over alle knopjes voor sirene en flitslampen, volgend jaar 7 sept is er weer een 112 dag in Pijnacker, komen jullie ook!

112 Dag Lisse 1 september 2018

Dit jaar stond Dorpshart Lisse voor het vierde jaar op rij in september in het teken van 112 en alle hulpdiensten. Diverse hulpdiensten presenteerden zich op deze dag in de Kapelstraat in Dorpshart Lisse. Wij waren daar aanwezig met de California State University Police Kawasaki en de Crown Vic van de Shebogan Police.  Ruim 500 kinderen hebben op de motor gezeten en werden door hun ouders op de foto gezet. Ook kregen ongeveer 250 kinderen een deputy diploma. Helaas was de voorraard beperkt en waren we er redelijk snel doorheen. We zoeken sponsors die de achterzijde van de diploma’s willen gebruiken.

Ook werden er veel kinderen gefotografeerd voor de Police Cruiser van de Shebogan police samen met officer Ben. Volgend jaar komen we zeker weer langs.

https://www.dorpshartlisse.nl/storage/app/uploads/public/123/32f/ec2/thumb__1024_512_0_0_crop.jpg

112 Dag Haaglanden 23 Augustus 2018

op 23 augustus werd na 3 jaar weer het grote politie en brandweer festijn de 112 dag georganiseerd. Wij mochten daar bij aanwezig zijn en onze voertuigen showen. Nu dat hebben we geweten. Het was zo druk dat we veel te snel door al ons promotie materiaal heen waren. We hebben ruim 1200 diploma’s uitgereikt en meer als 2000 kinderen hebben er op onze motoren gezeten. Ook onze Duitse vrienden waren met 2 wagens aanwezig. Ondanks dat het weer voor het eerst deze zomer wat minder was, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag. We hopen er over 3 jaar weer bij te zijn. Wat een feest.

112-dag Haaglanden 2018

Rescue Vlissingen 15 Augustus 2018

Op 15 Augustus werd voor de 21ste maal Rescue Vlissingen gehouden, het volgens zeggen grootste SAR evenement van Europa. Wij waren daar uiteraard weer bij. Dit jaar was het drukker dan ooit. De schatting is dat er meer als 100.000 bezoekers waren en zoals u op de foto’s kunt zien kon je over de hoofden van de mensen lopen. We hebben alleen op de de rescue motor meer als 750 kinderen gehad en ook op de CHiPs Kawasaki van Leo hebben en de BMW van andere Leo hebben heel heel veel kinderen gezeten. Kortom het was een groot succes.

 

Search & Rescue SAR Katwijk 14 juli 2018

Op 14 juli waren we te gast SAR Katwijk. Op deze prachtig zonnige dag hebben we veel bezoekers gehad. Veel kinderen hebben genoten van even op de motor of in de auto’s te mogen zitten. Er waren veel demonstraties van het werk van de reddingsbrigade, brandweer en politie. We hebben ruim 300 diploma’s mogen uitreiken.

Hoogvlieger dag Midden Zeeland 30 juni 2018

Op 30 juni heeft de stichting Police-service.nl deelgenomen aan de Grote Hoogvliegersdag op vliegveld midden Zeeland vlakbij Middelburg. Op deze zon overgoten dag waren we met 1 Kawasaki Police en een Crown Vic aanwezig. Gelukkig hadden we een partytent bij ons en onze ondersteunde VW bus zodat we schaduw hadden en de kinderen dus niet op een bloedhete motor hoefde te zitten.

 
We hebben weer veel kinderen een plezier gedaan, ongeveer 50 kinderen hebben een diploma en stickers gekregen en er zijn weer veel leuke foto’s gemaakt. Ook hebben diverse gezinnen een ritje mogen maken in de Crown Vic. Veel blije gezichten en glunderende ouders.

Vet Cool Man dag Lelystad. 23 juni 2018

Op 23 juni was de stichting Police-service.nl aanwezig op de Vet cool man dag op het RDW testcircuit te Lelystad. Er waren diverse cop cars en motoren aanwezig naast de ongeveer 150 Porsches en 1 Ferrari. Er werd volop gereden op de unieke kombaan van het RDW. We hebben ons prima vermaakt en de kinderen hebben genoten van al het moois.

 

Dreamnight at the Zoo Blijdorp. 1 juni 2018

Op 1 juni waren de officers van onze stichting aanwezig bij Dreamnight at the zoo in Blijdorp. Ondanks het mindere weer, was het gezellig druk. Zo druk dat we maar weinig foto’s hebben kunnen maken.